Πέμπτη 15 Μαρτίου 2007

Drink to get drunk


Καλά ρε κοπελιά πως τα καταφέραμε πάλι έτσι; Εγώ νόμιζα πως είχαμε πέσει σε νιρβάνα όλο το απόγευμα και δεν θα ξεκουνιόμασταν. Δύο λεπτά και λίγη σιωπή πριν έρθει το "γιατί πάλι;" ήταν αρκετά.

Ήσουν κι εσύ εκείνη τη νύχτα....Άλλο που δεν ήθελες, λίγες ώρες μετά να μη θυμάσαι ούτε πως σε λένε, ούτε πως τον λένε. Επίτηδες το έκανες. Να σε βλέπω χάλια, να σιγοτραγουδάς μια ισπανική μπαλάντα-αυτή ξέρεις που μας αρέσει πολύ-κι ας μην ήξερες γρι από στίχο, χωρίς να δίνεις σημασία σε κανένα βλέμμα κατανόησης.

Με βρήκες και μένα επιρρεπή στο ποτό, μας "έκοψε" ο Στέλλιος και να τα σφηνάκια. Καπνός, φασαρία, στριμωξίδι, βούισμα εκνευριστικό και θολά μάτια, ξεραμένα από τους φακούς. Τίποτα δεν με πείραζε. Τόσο πολύ την είχα ακούσει. Εσένα μόνο δεν άκουσα και την έκανα τη μαλακία.
Τόσες φορές μου έχεις πεί να το πετάξω το κωλοτηλέφωνο, εκείνη την ώρα γιατί δε μίλησες; Μέτρησα εκείνη τη στιγμή μέχρι και πόσα δεύτερα πέρασαν από το 5ο ποτό, μαζί με τα οχτάρια στον βρεγμένο δρόμο για να δώ αν μπορώ να με δικαιολογήσω. Πάλι. Μπα...Κανένα αποτέλεσμα.
Ήταν κι αυτός ο άσχετος που ήρθε σαν από μηχανής Θεός για τις κολακείες που είχαμε ανάγκη να ακούσουμε και Μας την χάλασε τελείως. Ένα κέρασμα ίσον και πήδημα ρε φίλε; Τράβα...
Είναι μετά να μην κρυφοκοιτάω την οθόνη μπας και δεν έχω σήμα;
Ρίγος, ζαλούρα και ντουμπ ντουμπ με συνόδευσαν στον καναπέ το ξημέρωμα με το ένα μάτι σε σένα μην γυρίσεις ανάσκελα και το άλλο στην ώρα. Γιατί δεν έρχεται;
Ούτε που θυμάμαι πως πήγα στο κρεβάτι. Εσένα πάντως σε θυμάμαι να μου λες "είμαι καλά" με κλειστά μακιγιαρισμένα μάτια. Στο χέρι μου το κινητό και δεν το άκουσα. Μα πως με πήρε ο ύπνος ρε γαμώτο; Και τώρα τι; Αγκαλιά με το μαξιλάρι; Φαντάσου να είχα συνηθίσει κιόλας! Ξύπνα με!!
Δε βαριέσαι. Ίσως να ήταν και καλύτερα. Μισόλογα θα έβγαιναν έτσι κι αλλιώς. Ξέρεις, από αυτά που φοβάμαι πως θα ξεστομίσω πάνω στην αδυναμία μου, με τη φωνούλα μέσα μου να με δικαιολογεί. "Δε πειράζει, ήταν μπόμπα το ποτό, είσαι ευάλωτη".
Πόσο ακόμα; Και για σένα και για μένα.




4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία αδικαιολόγητο! :)

zero είπε...

χμμ
πολυ καλο το ποστ.
Βεβαια θα μπορουσες να το απογειωσεις αν εγραφες ακομα πιο ρεαλιστικα.
Τωρα θα με ρωτησεις ποσο πιο ρεαλιστικα?

Κατα την ταπεινη μου γνωμη...
...περνει κι αλλο το κειμενο.
Και μαλιστα πολυ.

Αυτες ειναι καταστασεις που ολοι μας λιγο-πολυ εχουμε ζησει.
Ολοι ξερουμε τι γινεται πανω-κατω.

Οσον αφορα για το τελειωμα του ποστ, που ρωτας " ποσο ακομα? και για μενα και για σενα"
...
η απαντηση ειναι...
μεχρι το τελος του χρονου.
Δυστυχως δεν υπαρχει λυτρωση.

Καλα γραφεις.
γραψε ακομα λιγο πιο υπερβολικα.
(χωρις να γινεις χυδαια)
Και πιστευω οτι θα κανεις μερικα σπουδαια ποστ.

ζερο.

sorry_girl είπε...

Μια προτροπή μόνο να σου κάνω μπορώ;
Κάτι τέτοιες ώρες αν σου ρθει να στείλεις κανα μήνυμα βάλε ρύθμιση ελάχιστο χρόνο..
;)

BeBe είπε...

@georgie
Εντελώς όμως!
@zero
Ότι παίρνει κι άλλο, παίρνει...Τέτοιες ώρες, τέτοια λόγια. Μάλλον το φοβήθηκα αυτή τη φορά. Ευχαριστώ πάντως ;)
@sorry_girl
Το θέμα είναι αν σου έρθει να πάρεις τηλέφωνο κορίτσι...Εκεί άντε ψάξε για ελάχιστους χρόνους ;)